Terveydellinen jalkojenhoito

Hoidot ja hinnat

TERVEYDELLINEN JALKOJENHOITO

Jalkojenhoito (n. 60 min) 57 € (vain Viikin vastaanotto ja kotikäyntinä Helsingissä)

Perushoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, pienten kovettumien poiston ja ihon siistimisen, rasvauksen ja kevyen hieronnan jalkateriin sekä omahoidon ohjauksen.

Vaativampi jalkojenhoito (n. 90 min) 75 € (vain kotikäyntinä)

Sisältää perushoidon lisäksi paksuuntuneiden / sienikynsien ohennuksen, känsien tai laajojen kovettumien tai halkeilevien kantapäiden hoidon. Hoito on kestoltaan pidempi ja soveltuu näin hyvin myös esim. diabeetikon jalkojen hoidoksi lisätutkimuksineen. (Sisältää tarvittaessa materiaalit)

Yksilölliset silikoniortoosi 25-45 €

Korjaavat ja suojaavat yksilöllisesti valmistetut silikoniortoosit mm. vasaravarpaan ja vaivasenluun aiheuttamien asentomuutosten hoitoon. Miellyttävän tuntuinen, helppo huoltaa ja kestävä!


Jalkojenhoito kotikäyntinä

Hoidan kotikäynteinä jalkavaivoja ja autan ehkäisemään jalka-sairauksien syntymistä, tavoitteena terveemmät ja hyvinvoivat jalat. Hoidan myös diabeteksen ja reuman aiheuttamia jalkaongelmia.

Meridian Care Viikki

Tilanhoitajankaari 4 C 84 (5 krs.)

00790 Helsinki

chantal.hellevig [at] gmail.com

puh. 044 272 8105

Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan takaisin. Voit myös olla yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Sisäänkäynti Vouti Björnramin kujan puolelta, C-rappu, soita summeria.

Keskustasta pääset bussilla 78, Siilitien metroasemalta ja Malmilta bussilla 79 ja 79B, Pasilasta bussilla 506, Munkkiniemen ja Käpylän suunnalta bussilla 57.

VARAA AIKA: Soita tai tekstaa 044 272 8105. Ajanvaraus myös sähköpostilla chantal.hellevig [at] gmail.com.