Meridian Care Viikki

Hoidot ja hinnat

KASVOHOIDOT

Oriental-kasvohoito ja hieronta 60 min / 60 € (ei akupunktiota)

Tämä kasvohoito kohottaa kasvoja luonnollisesti ja tekee ihosta kimmoisamman sekä tehostaa verenkiertoa ja stimuloidaan nestekiertoa. Hoito auttaa myös poskiontelotulehduksiin sekä kasvojen ja pään alueen kireyteen ja jännitystiloihin. Hoito alkaa rentouttavalla ylävartalon hieronnalla ja etenee kasvoihin ja päähän. Vaikutuksen voi huomata jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen. Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita. Edullinen paketti: 4 kertaa = 220 € (55 €/kerta).

Oriental-kasvohoito ja akupunktio 75 min / 75 € (vartalon akupunktio)

Elinvoimaisuuden palauttaminen kasvoillesi ja iholle alkaa terveestä kehosta. Hoito alkaa vartalon akupunktiolla verenkierron aktivoimiseksi ja elimistön, kudosten ja solujen terveen toiminnan tehostamiseksi. Kun energiameridiaanit on avattu oikeita akupisteitä stimuloimalla, kasvojen ja pään aluetta käsitellään erilaisilla hierontatekniikoilla. Hoidon tuloksena verenkierto elpyy, ihon kimmoisuus lisääntyy ja tukokset, turvotus sekä näppylät vähenevät. Hoidettavan yleistila otetaan huomioon ennen hoidon aloittamista. Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita. Edullinen paketti: 4 kertaa= 280 € (70 €/kerta).

Kosmeettinen akupunktiohoito 90 min / 85 € (kasvojen ja vartalon akupunktio)

Akupunktio on erittäin tehokas menetelmä parantaa kasvojen ihoa ja elvyttää kudosten toimintaa. Elimistön epätasapaino ja kehon sisäiset vaivat vaikuttavat ihomme kuntoon ja hyvinvointiin. Kehon kokonaisvaltainen hoitaminen tuo tasapainoa – kauneus kumpuaa sisältä ulospäin.

Kosmeettisessa akupunktiohoidossa kasvojen ja kehon aluetta stimuloidaan erittäin ohuilla neuloilla yhdistettynä kasvojen hierontatekniikoita. Hoito lisää kasvojen alueen verenkiertoa, vapauttaa jännitteitä, parantaa kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa. Hoidossa käytetään ekologisia suomalaisia tuotteita. Edullinen paketti: 4 kertaa = 320 € (80 €/kerta).

AKUPUNKTIO

Akupunktiohoito 60-80 min / 65 €

Akupunktiohoidoissa kehon akupisteitä stimuloidaan ohuilla, kertakäyttöisillä ja steriileillä neuloilla. Hoito sisältää akupunktion lisäksi muita tehostavia tekniikoita. Edullinen paketti: 3 kertaa = 177 € (59€/kerta).

HIERONTAHOIDOT

Meridian Care niska- ja yläselkähieronta 45 min / 45 €

Rentouttava ja elvyttävä niskan ja yläselän alueen hieronta. Yhdistelmä klassista hierontaa, meridiaanihierontaa, akupainantaa, kuivakuppausta sekä guasha- ja lämmitystekniikoita. Hoitomenetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Meridian Care jalkahieronta 45 min / 45 €

Rentouttava ja stimuloiva jalkahieronta. Yhdistelmä meridiaanihierontaa, akupainantaa ja klassisen hieronnan tekniikoita. Hoitomenetelmät valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Perinteinen kiinalainen lämpö- ja öljyhieronta 75 min / 69 €

Tämä lempeä ja lämmin hoito lämmittää kehon meridiaaneja ja tasapainottaa yin-yangia. Hoidossa käsitellään tärkeitä akupisteitä akupainannan, öljyhieronnan ja lämpöterapian menetelmin. Hoito vahvistaa immuunijärjestelmää, ruoansulatusta ja suoliston toimintaa, lievittää lihaskipuja, lihaskramppeja, niveltenkipuja, stressiä ja unettomuutta sekä poistaa limaa, kylmyyttä ja nestettä vartalosta. Soveltuu erinomaisesti luonnolliseksi hoitokeinoksi heikosta/voimattomasta olosta tai toistuvasti flunssasta kärsiville tai naisille, jotka haluavat vahvistaa kehoaan ennen ja jälkeen synnytystä. Luonnonmukaiset ja laadukkaat öljyt valitaan oireiden ja asiakkaan toiveiden mukaan.

Vyöhyketerapia jalkahieronta 75 min / 65 €

Tässä perinteisessä kiinalaisessa hoidossa parannetaan kehoa ja vaikutetaan kehon eri osiin jalkapohjien ja jalkojen akupisteiden kautta. Hoito sisältää myös jalkojen hieronnan polviin asti. Vyöhyketerapia tukee kehon hyvinvointia laajasti, sillä se aktivoi kehon oman puolustusjärjestelmän. Sopii erityisesti stressin, unettomuuden, mielialan, kuukautisvaivojen, päänsäryn, heikon verenkierron ja kylmien jalkojen hoitoon.

Perinteisen kiinalaisen lääketieteen yrttiöljyhoidot

45 min / 69 € (edullinen paketti: 4 hoitoa = 260 € 65 €/kerta)

75 min / 79 € (edullinen paketti: 4 hoitoa = 300 € 75 €/kerta)

Hoidossa käytetään luonnonmukaisia ja huippulaadukkaita yrttiöljyjä yhdistettynä hierontamenetelmiin (ei akupunktiota). Hoidossa käytetyt yrtit valitaan oireiden mukaan. Sopivuus:

  • Gynekologinen terveys: kuukautisongelmat, hormonien epätasapaino, raskautta edeltävät ja sen jälkeiset vaivat.
  • Hengityselinten terveys: krooninen yskä, poskiontelot ja allergiat.
  • Hermoston terveys: toipuminen kasvohalvauksesta, kasvojen lihasten tunnottomuus, migreeni, päänsärky, univaikeudet ja stressi.
  • Ruuansulatusvaivat: turvotus, ummetus, epänormaali suoliston toiminta, stagnaatio tai kipu ruoansulatusalueella.
  • Lihakset ja luusto: vaurioituneet lihakset ja luut, leikkauksesta toipuminen, lihasten kireys, tunnottomuus.

Hoidossa käytetyt huippulaadukkaat yrttiöljyt on kehitetty ja valmistettu Singaporessa ja Taiwanissa:

With 5000 years of Chinese Medicine Knowledge & wisdom, the essence of Chinese Herbal Medicine is extracted and refined into high quality essential oils that serve as perfect remedy for our body’s meridians.

TERVEYDELLINEN JALKAHOITO

Perus jalkojenhoito n. 60 min 57 €

Perushoito sisältää hoidon tarpeen arvioinnin, jalkakylvyn, kynsien leikkauksen ja siistimisen, pienten kovettumien poiston ja ihon siistimisen, rasvauksen ja hieronnan jalkateriin sekä oma hoidon ohjauksen.

Yksilölliset silikonortoosi 25-45 €

Korjaavat ja suojaavat yksilöllisesti valmistetut silikoniortoosit mm. vasaravarpaan ja vaivasenluun aiheuttamien asentomuutosten hoitoon. Miellyttävän tuntuinen, helppo huoltaa ja kestävä!

Lisätietoja: Kaikissa hoidoissa käytetään mahdollisimman luonnonmukaisia tuotteita. Kaikki hinnat sis. alv 24 %. Maksutavaksi käy käteinen, MobilePay ja korttimaksu. Vastaanotto vain ajanvarauksella ja peruutukset viimeistään edellisenä päivänä. Lahjakortteja ja hoitopaketteja voi ostaa suoraan vastaanotolla tai tilata sähköpostitse, jolloin maksu on tehtävä etukäteen tilisiirtona. Oikeudet muutoksiin pidätetään.

Meridian Care Viikki

Tilanhoitajankaari 4 C 84 (5 krs.)

00790 Helsinki

chantal.hellevig [at] gmail.com

puh. 044 272 8105

Hoitojen aikana en vastaa puheluihin, mutta soitan takaisin. Voit myös olla yhteydessä tekstiviestillä tai sähköpostilla.

Sisäänkäynti Vouti Björnramin kujan puolelta, C-rappu, soita summeria.

Keskustasta pääset bussilla 78, Siilitien metroasemalta ja Malmilta bussilla 79 ja 79B, Pasilasta bussilla 506, Munkkiniemen ja Käpylän suunnalta bussilla 57.

VARAA AIKA: Soita tai tekstaa 044 272 8105. Ajanvaraus myös sähköpostilla chantal.hellevig [at] gmail.com.